Erhvervsudvikling & turisme

Forretningsudvikling | branding | Foodtelling

Hvad er værdifuldt for fødevarevirksomheder?

Vores erfaring viser, at producenterne har et stort behov for fødevarefaglig sparring for at udvikle deres virksomhed.
Viden om det marked de sælger til. Fødevaretrends og tendenser.
Viden om forbrugeradfærd, kunderejsen og valg af de helt rigtige afsætningskanaler.
Viden om, hvordan de kommer fra drift til vækst i et turbulent og foranderligt marked.

Hvad tilbyder vi

Ovenstående kan udbydes af Erhvervsråd, turismeorganisationer eller andre med interesse i at understøtte fødevareerhvervet.

Eksempel på eksklusivt fødevareforløb

Henvender sig til producenter der er ambitiøse og vækstorienterede, og har mod på at rykke både sig selv og deres virksomhed.

FORLØBet

INDHOLD OG TEMA

UDBYTTE FOR VIRKSOMHEDEN

Forløbene køres af Kis Thy

Kis har stor viden og erfaring inden for forretningsudvikling. Hun har fokus på det, der skaber den gode forretning, og har siden 2010 primært arbejdet med fødevarevirksomheder, landbruget, hotel- og restaurationsbranchen og turisme.

Lokale fødevarer som vækstdriver

Vi har i mange år samarbejdet med dygtige folk fra forskellige Erhvervsråd, Erhvervshuse, kommuner, m.fl., der ser lokale fødevarer som en uundværlig vækstdriver, som er vigtig at satse på.

Jeg har haft den store fornøjelse at samarbejde med Kis de sidste to år. Vi var helt sikkert ikke kommet så stærkt i mål med at løfte vores lokale fødevareproducenters økonomiske grundlag for vækst, hvis det ikke havde været for de kompetencer Kis besidder, og hendes naturlige måde at samarbejde med og udfordre producenterne på i forhold til deres forretning. Samtidig har det været en fornøjelse at samarbejde med Kis i alle projektets facetter, hvad enten det var over for en styregruppe, hos producenterne eller internt i organisationen. Jeg kan kun anbefale Kis og håber mange andre får fornøjelsen af et samarbejdet med Kis og Insikt.