Thy & Thy

VELKOMMEN TIL INSIKT

VI ER KIS OG BJARNE THY, erfarne pionerer inden for forretningsudvikling – og kommunikationsverdenen siden 1994.

DE SENEST 15 ÅR HAR VI FOKUSERET PÅ fødevarer, natur, kultur og turisme med opgaver, der spænder bredt, men altid med hovedvægt på udvikling og vækst.

ERFARING, VIDEN OG HANDLEKRAFT. Med over tre årtier som selvstændige har vi opbygget stærke kompetencer, særligt når det handler om at hjælpe vores kunder med at skabe en succesfuld forretning.

Kis Thy

KIS ER DEN UDFARENDE, hvor begejstring, vilje og evne til at se, udvikle og eksekvere nye tiltag er kendetegnende.

Strategi, branding, foodtelling og forretningsudvikling for virksomheder, store som små, foreninger eller organisationer, er det hun brænder allermest for.

Kis befinder sig bedst i ”marken” – ude i virkeligheden. Om det er hos landmanden, øl-producenten, mejeriet eller hos turismeaktøren, så er det altid der, ideerne begynder at rulle.

Bjarne Thy

BJARNE ER DEN, der fra helikopterperspektiv researcher og analyserer de elementer, som skal sikre overblik og grundlag for processen.

Blikket er skarpt rettet mod bæredygtige forretnings- og bundlinjemodeller.

Og så er der jo det med at få system og struktur på processerne. Nogen vil sige det lidt kedelige, måske – men samtidig vigtige elementer og specielt i større sammenhænge, hvor forskellige interessenter er involveret.

Vores speciale er :

Kontakt os :

Kis Thy

Bjarne Thy

På få måneder fik Kis os i kontakt med potentielle kunder og samarbejdspartnere, som vi aldrig havde turde håbe på ville ske så hurtigt. Kis’s store engagement, professionalisme og ikke mindst mange års erfaring og viden inden for fødevarebranchen, gør hende til en unik sparringspartner