Fødevarevirksomheder & landbrug

Forretningsudvikling | branding | Storytelling

Dit produkt har du helt styr på, men du har brug for at tjene flere penge på det, du laver

Du har måske været på flere kurser inden for markedsføring, salg, storytelling, etc., men har brug for at få det samlede overblik på din virksomhed, så du kan få fokus på det, som både optimerer din tid og skaber en bedre indtjening.

MULIGHEDER og vækst i DIN virksomhed

Det er vigtigt at skille sig ud i en foranderlig verden, hvor forbrugernes præferencer ændrer sig, og der er øget opmærksomhed på bæredygtighed og ansvarlig produktion. Men det giver også store muligheder for dig. Du kan opbygge en stærkere forbindelse til forbrugerne og skabe loyalitet baseret på kvalitet og en unik FOODTELLING.

Det er en kæmpe fornøjelse at samarbejde med nogen, der ved, hvad de har med at gøre. De har mange års erfaring, og er ikke bange for at give os kærligt modspil, som gør os skarpere på forretningsdrift.

insikt som DIN personlige sparringspartner

Du kan være sikker på, at vi går ind i opgaverne med 100% loyalitet og fortrolighed, fødevarefaglig viden, erfaring og personligt engagement. Vi har altid fingeren på pulsen, så vi kan tilføre dig og din virksomhed de seneste tendenser og udvikling inden for området. Vi arbejder målrettet med de muligheder og udfordringer, der måtte være for at skabe succes og vækst i din virksomhed.

30 min. GRATIS sparring

Vi har ingen standardprodukter på hylderne. Vi arbejder ud fra det behov, du og din virksomhed har for specialiseret fødevaresparring og rådgivning.

Er insikt den rette sparringspartner for dig

Lad os tage en helt uforpligtende snak, hvor du kan bruge vores tilbud om 30 min. gratis sparring.
Herefter finder vi sammen ud af, hvad vi kan gøre for dig. Tidsforbrug pris m.m. får du naturligvis også et bud på, og vi har måske også mulighed for at henvise dig til forskellige puljer, som yder tilskud til rådgivere som os.

Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig.

Kis har haft fokus på at udvikle vores virksomheds branding med prioritering af storytelling og SoMe. Vi skal styrke og øge salget både på webshop og besøg på vingården. Samarbejdet med Kis har rykket vores virksomhed fra at have en ustruktureret og amatøragtigt tilgang til vores markedsføring til nu at have et en plan, som er målrettet vores primære målgruppe, hvor vi løbende udvikler niveauet siger Jakob Lei . Det er guld værd, at have en professionel fødevarefaglig sparringspartner som Kis, når man driver en virksomhed med føde - eller drikkevarer.